Lööördag

14:20


Jag var inte piggast i stan när jag vaknade imorse, men jag åt omelett och yoghurt och släpade mig sedan till 75 minuter Yoga. När jag kom ut satt Mira på en roddmaskin och väntade in mig, så jag satte mig bredvid henne i tio minuter och sedan tränade vi rumpa och mage tillsammans. Jag har fortfarande träningsvärk i bröstmusklerna från i torsdags, och min högra handled bråkar med mig. Jag måste googla på hur man stärker handlederna, för det är jobbigt att inte kunna stödja på handflatan ordentligt. Det är bättre idag, men igår fick jag modifiera flera av övningar på BodyBalance-passet.
Hursomhelst, efter en drös olika övningar för rumpan och magen hittade vi två hopprep och försökte göra double unders. Det är knepigt, jag fegade lite först och lyckades inte hoppa så högt som jag måste, men sedan gick det bättre. Jag vet inte om jag lyckades, det är svårt att se om man klarar det! Målet innan jul är att kunna göra flera double unders efter varandra, bestämde vi. Då får man inte bli chockad och stanna när man klarar det. Hehe.
Glad att jag inte bangade träning idag. 150 sköna minuter på gymmet, och nu har jag kommit hem och landat i soffan, druckit en proteinshake och ätit yoghurt med müsli, och inte orkat duscha än. Ska städa lite och sen hoppa i duschen.

You Might Also Like

0 kommentarer