Kokyo

21:13

kokyo

kokyo

I tisdags bestämde vi oss för att vi inte alls hade lust att laga mat, och istället gick vi till Kokyo för att äta middag. Kokyo har de mest fantastiska förrätter, som gyoza (stekta dumplings) och ett litet plockfat med sojakött i olika varianter. Idag valde vi var som enklare tofurätt med sojafärs som serverades med ris. Jag drack Loka citron till maten, A valde grönt te. Utsökt och prisvärt som alltid. Inredningen är lite tacky, men vad gör det när man går därifrån lagom mätt och mycket nöjd. Jag skulle nästan kunna leva på det här. Rätt nyttigt, dessutom.
Det har blivit mycket veg på sistone överlag. Inget medvetet, det har bara blivit så för att det är sådant jag varit sugen på att handla. Det är trevligt, tycker jag. Jag tycker ändå att jag får i mig tillräckligt med protein med tofu, quorn, bönor, nötter och proteinshakes och -bars nära till hands hela tiden.

You Might Also Like

0 kommentarer