Kokyo

21:13

kokyo

kokyo

I tisdags bestÀmde vi oss för att vi inte alls hade lust att laga mat, och istÀllet gick vi till Kokyo för att Àta middag. Kokyo har de mest fantastiska förrÀtter, som gyoza (stekta dumplings) och ett litet plockfat med sojakött i olika varianter. Idag valde vi var som enklare tofurÀtt med sojafÀrs som serverades med ris. Jag drack Loka citron till maten, A valde grönt te. Utsökt och prisvÀrt som alltid. Inredningen Àr lite tacky, men vad gör det nÀr man gÄr dÀrifrÄn lagom mÀtt och mycket nöjd. Jag skulle nÀstan kunna leva pÄ det hÀr. RÀtt nyttigt, dessutom.
Det har blivit mycket veg pÄ sistone överlag. Inget medvetet, det har bara blivit sÄ för att det Àr sÄdant jag varit sugen pÄ att handla. Det Àr trevligt, tycker jag. Jag tycker ÀndÄ att jag fÄr i mig tillrÀckligt med protein med tofu, quorn, bönor, nötter och proteinshakes och -bars nÀra till hands hela tiden.

You Might Also Like

0 kommentarer