Igår

10:04


Igår skulle jag träffa en PT för sista mötet i mitt Sats You-program. Eftersom jag visste att mötet bara skulle vara en halvtimme var jag där tidigt för att hinna köra lite själv innan. Sprang 5 km på ett band, med 1 km backintervaller på mitten. Efter det bestämde jag mig för att testa att hoppa upp på mellanhöga lådan. Jag började med att ställa den framför en spegel och mig själv bakom. Sedan hoppade jag några gånger utan att hoppa upp på själva lådan. När jag såg att jag var minst en dm över varje gång vågade jag hoppa upp, och det gick! Tio gånger. Efter 20 minuter stretch (jättemjuk efter morgonens HotMojo) mötte jag upp en biffig kille vid repan som satte ihop ett nytt program som jag ska köra ett tag framöver. Det är betydligt mer styrketräning med tunga lyft än jag är van vid, med marklyft och chins, bland annat, och jag hoppas att chocken på kroppen ska ge nya spännande resultat ganska snabbt, som förändringar i träningen brukar.

Efter träningen tog jag en supersnabb dusch och kilade två minuter bort till Sue Ellen och mötte upp några kompisar för ett välförtjänt glas vin. Efter det tittade vi förbi filmfestivalenfesten på Spy Bar, men stannade bara på ett bjudglas innan vi vände hemåt. En stund i soffan, ett avsnitt av Criminal Minds, sedan hann jag somna innan huvudet träffade kudden. Bra dag.

You Might Also Like

0 kommentarer