Gottegrisens paradis

18:04


Har fått hem massor av gottis! Swebar Pepparkaka har jag läst om på flera ställen så jag ser verkligen fram emot att smaka på den. Goodlife-baren ska smaka kola och kokos, det an ju bara bli bra. Nu ska jag bara lyckas hålla mig till max en bar per dag. När jag tänker på det hoppas jag att de inte är alltför goda...

Ikväll har jag sista mötet med min PT. Jag har nått en del av mina mål, men inte alla. Jag ska ladda med en Swebar och en halvtimme på löpbandet. Med risk för att låta som en tönt så ska det bli så himla kul!

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Hej! Jag såg att du är med och tävlar hos Kenza om biljetter till Attitude STHLM, modemässa. Jag tänkte bara tipsa dig om att du kan vinna samma biljetter till samma mässa på min blogg. Konkurrensen är inte lika hård hos mig, så du har större chans att vinna ifall du inte gör det hos Kenza! Ville bara säga det :) Direktlänk: http://magazine.trendsales.se/blogs/ingridwenell/2012/11/121107/vinn-biljetter-till-attitude-sthlm-24-25-nov-2012

    Lycka till! Kram Ingrid Wenell

    SvaraRadera