Goodlife Caramel Coco

12:31

goodlife caramel coco flavour

Den ena lådan med bars som jag köpte hem innehöll Goodlife med smak av kola och kokos. De är fantastiskt goda. Jag använder dem oftast som efterrätt på kvällen, men de funkar bra som mellanmål också. En bar innehåller 16,3 gram protein men lite mycket socker för min smak (lite, lite mer socker än en vanlig banan) och passar därför kanske bäst som efterrätt/sött på kvällen (jag är ju en sucker för något sött på kvällen) eller precis innan/efter träning. Jag köpte dem för att det är extrapris på dem just nu, och det är ju trevligt att ha något gott hemma som man kan äta med gott samvete (och med måtta, förstås). Nu är jag sugen på att prova de andra smakerna, särskilt Mint Temptation.

goodlife caramel coco flavour

You Might Also Like

0 kommentarer