Fullkornsgröt med Äpplebitar yoghurt

19:04


Jag har ju ätit Great.-gröt tidigare, av den enkla anledningen att det fanns tillgängligt på gymmet. Jag tycker att gröten är god, jag är ju ett stort fan av havregrynsgröt, och tänkte att det borde gå att bygga ihop något liknande själv. Snabbhavregryn, lite proteinpulver med vaniljsmak och lite torkade bär, så blir det till och med nyttigare, och man kan ha en burk på jobbet för när det behövs. Men sådana här bra idéer blir ju sällan av, och när jag skulle handla lite mellanmål att ha på jobbet häromdagen, och inte hittade några snabbgryn, ramlade jag istället över den här.
Varför inte prova? tänkte jag. Osötad, och med ungefär samma näringsinnehåll som Great. i övrigt. Konsistensen var inte jätterolig, lite för slät, men smaken var bra och med lite kanel på fungerade det utmärkt som mellanmål.


Tänker dock ändå att nästa gång blir det att göra egen snabbgröt. Jag ska mixtra lite och återkommer med ett bra recept när jag har ett!

You Might Also Like

0 kommentarer