Don't Trust the Bitch in Apartment 23

12:04


När jag fick se piloten för Don't Trust the B---- in Apartment 23 (då skrev de ut hela Bitch, men aja) var jag helt till mig. Krysten Ritter är inte bara rolig och snygg, hon är en jättebra skådis också. Jag älskade henne i Starz Medias serie Gravity (en annan favorit som tyvärr lades ner efter bara en säsong). Och Dawson! James Van Der Beek spelar sig själv i serien. Jag tittade aldrig på Dawson's Creek, men jag tyckte han var suverän i Rules of Attraction
Pilotavsnitt har ju ofta en speciell karaktär, man ska presentera så många karaktärer och premisser, och jag undviker att bedöma en serie efter just pilotavsnittet om jag kan. Den här piloten var så rapp och underhållande och det blev bara bättre. 
Don't Trust the B---- in Apartment 23 visas på TV11 på söndagar kl 21:30

You Might Also Like

0 kommentarer