BCAA Stack från Nutritech

20:24


Snyggt avskavt nagellack.
Idag har jag flängt runt som en tok, från gymmet imorse till jobbet, efter lunch höll jag en föreläsning på andra sidan stan och sedan hann jag handla lite och hämta ut ett paket från Bodystore, lämna av alltihop hemmavid och sen vidare till spinningpasset.
En av grejerna i paketet var BCAA Stack från Nutritech, aminosyror för återhämtning under ett tufft pass, som blandas i vatten. Det finns som kapslar också, men jag är allergisk mot något i omega 3-kapslar och därför vågar jag inte äta några kapslar. Trevligt med lite smak på drycken under passet, just den här ska smaka "red fruit" och den smakade väldigt bra, om än lite sött för min smak (men jag tycker ju inte om läsk heller). Ska hjälpa till att reparera kroppen och ge lite extra energi under passet. Svårt att avgöra, men med tanke på att det var tredje passet på mindre än 24 timmar kände jag mig väldigt pigg och stark. Jag är nyfiken på hur det kommer att funka när jag styrketränar, men det får nog vänta till söndag, minst. Imorgon blir det ett BodyBalance på lunchen och lördag blir en välförtjänt vilodag!

You Might Also Like

0 kommentarer