Allt för hälsa

21:31

Idag var jag med min lillasyster på Allt för hälsan på Stockholmsmässan. Det var roligt, mycket smakprover och både väldigt intressanta utställare, som andra som mest var underhållande.

running gear from lorna jane

Ursnygga löpartights från Lorna Jane, det australienska märket som nyss lanserats i Sverige och synts på en del träningsbloggar. Ville ha de här, men 699 kändes lite steep just nu. Hade hoppats på lite shyssta rabatter på mässan, men såg inga sådana skyltar.

my posture

Fick kolla min hållning. Skjuter fortfarande fram hakan, men inte lika mycket som i våras (tack, yoga?) och har bra balans, men lägger vikten lite långt bak när jag står på ett ben. Hm.

tea according to ayurveda body type

Enligt ayurveda finns det tre kroppstyper, som behöver olika saker för att nå balans. Jag tror att jag är pitta, medelbyggd, uthållig, ordningssam och beslutsam... det låter som jag. Det fanns te man kunde dricka som skulle vara bra, men jag vet inte så noga för vad.

yoga erotica

Hittade en bok som hette Yoga Erotica. Fin, men köpte den inte.

what I bought

Köpte däremot några Raw-bite, eftersom jag hittade smaker jag inte sett förut, äpple och kanel samt vanilj och bär. Eftersom det var tre för 50 kronor köpte jag en med chokladsmak också. Jag köpte lite chiafrön som jag har tänkt att jag ska ha på/i min frukostgröt, och fick dessutom med mig lite trevliga gratisprylar: en kroppsolja, en raw food-bar (som smakade förfärligt), en fitness-tidning och lite små varuprover.
Lite väl mycket VLCD-produkter och sådant för min smak, och jag hade önskat att det fanns lite mer träningskläder att välja på. Jag hade ju hoppats på att traska därifrån med nya löptights och/eller ett par mjuka shorts till yogan, men ack nej. Annars ett bra och brett utbud, och är man nyfiken av sig fanns det massor att kolla in. Kul!

You Might Also Like

0 kommentarer