Veckan fortsätter i samma spår

20:23


Min mun är lite av ett skämt. Jag var hos tandläkaren idag och fick en tillfällig lagning, och sedan vidare till ett jobbrelaterat event. Där bjöds det på ypperlig fruktbuffé, som jag ogenerat tog för mig av. Tyvärr lossnade den tillfälliga lagningen i munnen på mig när jag åt en bit melon, blott någon timme efter att den satts dit trots att jag inte ätit på minst en halvtimme som var doctor's order. Bittert. Blir att ringa tandis imorgon igen. Detta är en mycket dyr och tidskrävande historia.


Efter en intressant presentation och paneldiskussion, som kanske inte bidrog med så mycket nytt men väckte en del tankar, skippade jag vinmingel och åkte hem för att äta en riktig middag. En snabbt ihopslängd sallad på rester av gårdagens quinoa, blandad grönsallad, kalkonbitar, ett halvt äpple och en stor klick keso blev superbra. Nu ska jag luta mig tillbaka med te och en kardemummabulle och... jobba lite till.

You Might Also Like

0 kommentarer