Re: Det där med att jobba hemma

13:09

cute dog

Jag jobbar hemifrån idag, och stundvis är det lite svårt att få något gjort. Närå, det går bra.
Jag tod en tidig lunch och gick till gymmet. Jag provade något nytt idag: jag värmde upp på en crosstrainer innan och hoppades att det skulle göra det lite lättare att tänja. Jag passade på att göra 75 knäböj, så nu har jag gjort 225, har alltså 125 kvar för att klara utmaningen. Yogan gick bra, och jag tror faktiskt att det hjälpte lite att vara uppvärmd. Däremot stjälpte jag mig själv lite, för benmusklerna började skaka lite i de mer statiska övningarna, vilket förmodligen berodde på knäböjen. Men äsch, skönt var det!

vegetarian lunch: quorn and salad

Till lunch stekte jag upp lite quornbitar som jag åt tillsammans med överbliven sallad från gårdagens middag. Jättegott. Nu återgå till jobbandet!

You Might Also Like

0 kommentarer