Onsdag.

10:35

Guh, är det onsdag redan? Igår eftermiddag hade jag tänkt avboka mina pass och ägna mig helt åt min hemtenta, men råkade missa deadline på att avboka BodyBalance. Det gjorde inte så mycket. På gymmet sprang jag på en gammal klasskompis, som det var kul att se igen. Passet var skönt, gillar verkligen BodyBalance. Tillräckligt jobbigt för att man ska bli varm, så att det ska kännas bra när man tänjer.

marshmallow sweater

Idag inviger jag min nya marshmallow-tröja. Armbandet är från COS, ringen är köpt på StreetBauble på Etsy. I handen min ständiga följeslagare på jobbet från september till april - en stor kopp hett te.
Nu ska jag äta lite mellis, för snart blir det ett lunchpass på gymmet.

Vill passa på att bjuda på veckans bästa TV-tips. Jag lyckades missa Alla vilda när den gick på bio, så jag ska absolut sitta parkerad i soffan denna helg för att se den på SVT2. Mer information hittar du här.

You Might Also Like

0 kommentarer