Multitasking

15:26

lunch break workout

På lunchen gick jag till gymmet. Jag har haft lite ont i vänster fot till och från, och till verkar vara efter att jag har sprungit eller hoppat mycket, och dessutom ville jag kunna plugga lite samtidigt (multitasking!) så det blev ett lågintensivt pass.

Crosstrainer på varierande motstånd, 20 min
Two Hand Swing Squat med 10 kg kettlebell, 4x25
Sedan en lång stretch och några yogaövningar jag inte vet namnet på.

Jag ska läsa på lite mer vad positionerna heter. Något att göra i helgen.
På mig har jag nytt linne från Zalando Sports, älskar det och kommer definitivt beställa mer från dem. Tightsen är från H&M Sport, flaskan är Sats och hörlurarna är från Urbanears. På fötterna såklart mina Nike Free Advantage, älskar dem.

You Might Also Like

0 kommentarer