Matgömma och iBaren

22:37


På mitt jobb finns både frukt och te och oftast nötter och kakor i köket, men I ett skåp intill mitt skrivbord på jobbet har jag gömt undan lite nödproviant, som kan vara bra att ha när man blir hungrig, eller sugen, eller måste ha ett snabbt mellis och inte vill förlita sig på att det råkar finnas rätt sorts päron. Müsli (Ica och Paulúns), några enportionspåsar med Great. gröt (jag tar en varje gång jag är på gymmet men hinner inte äta dem i samma takt), ett par varianter av varma koppen och te. De hade inte min favoritsort, Friggs gröna vaniljte, på jobbet så jag köpte en egen ask.


Att ha egen mat på jobbet är dock ingen garanti för att man äter det som finns. Mellanmålet efter träningen idag var ett surt grönt äpple skuret i bitar, en glöggmugg med nötter och kanelbullen jag fått av Elin på förmiddagen. Till det en kopp te, förstås. Gott var det. Den där bullen... mm.
Efter jobbet promenerade jag över Gärdet för att möta upp Mira. Vi knatade tvärs över Östermalm till Undici och iBaren. Supertrevligt som vanligt. Nu är jag hemma igen, sedan en stund, och äter GODIS i soffan. Japp. Till torsdag eftermiddag (bullen) höll det sockerfria löftet. Nåja, imorgon är en annan dag. 

You Might Also Like

0 kommentarer