Lunchpass

14:48


Det blev ett lunchpass på gymmet idag. Jag gav mig själv vilodag igår, kände att kroppen behövde det, desto mer energi idag! Passet:

5 km på löpbandet på mediokra tiden 26:22
Knäböj, 2x25
Bicepscurl med 15 kg-stång, 10 st
Benspark bakåt, 10 på vardera ben
Repeat på knäböj, bicepscurl och benspark
Draken 3x20 sek på vardera ben

Avslutade med stretch och skyndade tillbaka till kontoret. Inte så nöjd med farten på löpningen, men kände också att mina Nike Free Advantage inte är helt sköna att springa i. Jag är nog inte en barfotaskoperson, jag vill ha fjädring när jag kutar. Skönt att springa dock, och vänster fot tog inte emot alls! Mer löpning senare i veckan, alltså, och gärna ute då.
Vad gäller knäböjen: jag hade helt glömt bort att jag själv tagit mig an utmaningen. Nu är måndag och tisdag avklarade, imorgon får bli onsdag och torsdag, så är jag ifatt.


Min fina kille hade packat ner lite kvarbliven köttfärssås från sin middag till mig. Jag kompletterade med det jag hade på kontoret, lite lättkeso och en tomat. Till efterrätt andra halvan på den Nutrilettbar jag smygnallade på innan träningen. Gott.

You Might Also Like

0 kommentarer