Kulinarisk underhållning

07:57

Jag har en nästan osund faiblesse för matprogram av alla de slag. I höst är det flera riktigt bra på TV, men det finns några lite mer okända pärlor som många kanske inte har upptäckt. Här är mina favoriter.

private chefs of beverly hills

Private Chefs of Beverly Hills
Ett gäng professionella kockar gör hembesök hos några av de mest excentriska människorna i Beverly Hills för att laga mat till deras knasiga, spännande, extravaganta fester. En orgie i oväntade recept, dekorationer och intressanta utstyrslar. Kolla bara damen i rosa paljetter ovan. Fan-f*ing-tastic.
Sänds onsdagar och torsdagar kl 19:00 på Star!

5 ingredient fix

5 Ingredient Fix
Sockersöta Claire Robinson lagar snabba, enkla måltider med max fem ingredienser. Här snålar inte på frityrolja och ost, som en äkta southern belle lagar hon redig soul food.
Sänds på TNT. Sändningsuppehåll just nu, men liten fågel viskade till mig att det kommer att gå 07:30 på morgnarna med start 12 november.


cupcake wars

Cupcake Wars
Hoppfulla cupcake-bagare tävlar med varandra om att skapa fantastiska cupcakes efter ett för varje avsnitt givet tema med tillhörande, oväntade smaker. Det gäller att skapa innovativa små explosioner i smak, utseende och presentation, och vinnaren får servera sina muffins på ett prestigefullt event. Fantastiska domare. Varning för enormt sötsug samt lust att dekorera cupcakes.
Sänds tyvärr inte i svensk TV vad jag vet, landade på mitt skrivbord från Food Network, som sänder serien i USA. 


Hela Sverige bakar
Civila bakfantaster tävlar med varandra om vem som är stålhen i köket. De utmanas på kreativitet och teknik, och bedöms sedan av en hänsynslös jury som hummar över konsistens, smak och sneda dekorationer. Befriande eftersom de (ibland) gör samma misstag som man själv gör (varje gång).
Sänds torsdagar 21:00 på Sjuan

kockarnas kamp

Kockarnas kamp
Ingen kan väl ha missat 4:ans fullträff? Ett gäng sympatiska människor som bara råkar vara de absolut bästa kockarna i Sverige tävlar och lagar mat i vacker lantlig miljö.
Sänds torsdagar 20:00 i TV4


halv åtta hos mig

Halv åtta hos mig
En gedigen klassiker och kanske det bästa programformatet i svensk TV sedan Sen kväll med Luuk.Jag har svårt för Helge Skoogs infantila speaker, men samtidigt skulle programmet inte vara detsamma utan honom, så jag står ut.
Sänds måndag till torsdag kl 19:30 på TV4

Klicka på bilderna för att komma till bildkällorna!

You Might Also Like

0 kommentarer