HotMojo

09:39


Min onsdag började med HotMojo. Om det var svettigt? Ja. Det var dock väntat, därför använde jag samma linne som igår. Så skönt. Är det inte lustigt hur man mitt under ett pass står och darrar av ansträngningen och hatar det och så fort passet är över kliver man ut och tänker att det där var skönt, när är nästa pass?
Jag blev nästan lika blöt när jag cyklade till jobbet och himlen öppnade sig. Jag hytte med näven och cyklade hotfullt, utan att väja, mot folk som gick mitt i cykelbanan med paraplyer, omöjliga att cykla om. Akta på er, era sinnesslöa skinnpåsar. Jag är inte trevlig när jag inte fått min frukost, och ännu mindre när jag blir blöt för att någon inte har vett att veta var hen går. Morr. 

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Svar
    1. Powerwoman! Lång bit kvar dock, men det är skönt när man känner att man inte har bråttom dit och att man är på rätt väg :)

      Radera