Grit Strength och träningsvärk

15:14

Igår var det prova på-dag på gymmet, och därför hade de ett pass de normalt inte har på gymmet vid mitt jobb, Grit Strength. Jag och ett par kollegor bestämde oss för att det måste testas, och det var 30 minuter av galenskap! Otroligt kämpigt och svettigt, det riktigt sved i musklerna. Mycket armstyrka, vilket jag uppenbarligen behöver. Jag som har svårt att göra riktiga armhävningar ens. Jag avrundade med ett 30 min långt spinningpass, sedan var jag - slut.


Igår var jag dessutom på en AW som blev lite sen. Inte för att det är någon ursäkt. Med lite seg skalle och träningsvärk tog jag mig till gymmet för BodyBalance. Det är ett av mina absoluta favoritpass.


Lite formcheck i spegeln efter träningen.
Nu är det bara ett par timmar tills jag tar helg. Ikväll blir det en lugn kväll i soffan, och kanske lite plockgodis. Hm. Det har jag väl förtjänat? Om inte annat så vill min dagen efter-hungriga kropp ha det.

You Might Also Like

0 kommentarer