Gainomax protein bar

14:01

gainomax protein bar toffee flavour

Dagens BodyBalance avklarad på lunchen, med en av mina favoritinstruktörer, Kristine. Kan nästan, nästan passet utantill nu. Sådär lagom till att de byter korografi, kan jag tänka mig. Jag tror att de gör det varannan månad ungefär. Det gick, trots ganska så intensiv träningsvärk från igår. Jag är förvånad över hur tydligt jag kände gårdagens styrketräning i specifika muskler, lyckligtvis rätt muskler.
Det känns ju lite fånigt att sitta och peta i sig en gainomax efter ett såpass lugnt pass, men den blev över igår och den smakar så gott. 20 gram protein, vilket motsvarar ungefär 70 gram kyckling eller 130 gram quornbitar.Och titta så fin den är inuti! Ca 18 pix på Coop igår.

gainomax protein bar toffee flavour

You Might Also Like

0 kommentarer