Fokus

20:41

Sitter och försöker plugga. Det är faktiskt det sista jag har lust med ikväll. Tankarna flyger iväg hela tiden, tänker på söta hundar, eller att jag vill lägga mig på mattan med fötterna på soffan (trött kropp, särskilt ryggen) och lyssna på Cat Power eller Debussy i hörlurar. Eller så tänker jag på Halloweenfesten vi ska ha om några veckor och lämpliga dekorationer, läskiga/läskande drycker och vad man ska bjuda på för krubb.

halloween food

Vad sägs om minipajer med blodröd körsbärsfyllning? Eller blood red velvet martinis kanske? Gravstensdekorerad chokladpudding? Dessutom har jag idéer om pumpacupcakes fyllda med gräddkola och toppade med salted caramel frosting, spökmaränger, miniatyrhamburgare med jalapeños och snittar med höstäpplen och parmaskinka. Då ska vi inte ens gå in på dekorationerna...

Nä, om jag skulle återvända till min hemtenta. Vill man kika vidare på recept så finns det en hel del samlat i min matinspirationsmapp på Pinterest.

You Might Also Like

0 kommentarer