Energi och tidiga morgnar

06:39


Igår bestämde jag mig för att skippa min föreläsning och klämma in lite träning för att få ny energi, och sedan gå hem och plugga. Det visade sig vara ett bra val. Jag fick efter lite väntan plats på ett pass SatsEnergy, vilket faktiskt var just - energiskt. Efteråt kände jag mig som en ny människa, att dansa omkring och bli genomsvettig var precis vad jag behövde.
När jag kom hem ville jag ha en snabb och enkel middag. Nu när jag äntligen hittat äggvita på dunk (tack @Dagslivs!) så gick det ganska enkelt. Jag gjorde en portion havregrynsgröt, och när den var nästan klar tillsatte jag en halv dl äggvita och lite kardemumma och rörde om. Gröten slukades med lite (ok ganska mycket) av vår osötade äppelmos (som snart är slut! ve och fasa!) och kanel.
För den som kanske undrar så smakar äggvitan egentligen ingenting, det är bara ett lite tillskott av protein i en annars inte så proteintät måltid.

Idag har jag gått upp klockan sex för att hinna skriva klart den där hemtentafrågan jag satt med igår. Behöver ett par meningar till för att liksom "knyta ihop" den. Sedan ska jag göra frukost och väcka karln. Skönt att vara vaken tidigt, men jag behöver verkligen köpa en morgonrock. Är så frusen att jag sitter under en filt och fick koka te, trots att jag är fullt påklädd med det jag har tänkt ha på mig idag. Burr.

You Might Also Like

0 kommentarer