En varm yogasal och soygurt

11:25

odengatan, stockholm, early morning late october

När jag kilade längs Odengatan mot gymmet imorse var det en ynka grad ute. EN GRAD. Det måste ha varit minusgrader inatt. Det var skönt att kliva in i den varma HotMojosalen. Jag kände av BodyPumpen igår i benen, så jag fick lägga ner knät lite oftare än jag velat, men kände mig rätt mjuk och följsam och hade bra balans, så jag var nöjd ändå.

Väl på jobbet gottade jag i mig en skål av min nya förälskelse, soygurt, tillsammans med lite Paulúns müsli och torkade tranbär. Snacka om pricey snack. Om soygurt inte vore så löjligt dyrt skulle jag utesluta ytterligare en animalisk produkt ur min vardagskost, men 28 kronor för 0,75 liter? Jag skulle mer än dubbla mina yoghurtkostnader. Subventionering av miljövänliga matvaror nu.

soygurt and müsli

You Might Also Like

2 kommentarer