En tuff start på veckan

21:35Ni som tränar mycket, hur gör ni med håret? Mitt blir ju blött i nacken varje gång jag tränar, men jag kan ju inte tvätta håret varje dag. Och det tar en halv evighet att torka, vem har tid att stå och föna i trekvart?

Jag är så trött, fastän klockan bara är halv tio. Det har varit en lång dag, och efter jobbet cyklade jag till universitetet för att lämna min hemtenta. När jag kom hem hade jag huvudvärk och var helt slut, och de där grejerna jag tänkt göra blev inte av. Vi lagade torsk i ugnen och jag gjorde gjorde grönsaksmos på spenat, broccoli och ärtor med riven ost. Gott. Nu: trötta ögonlock. Dags att sova. Imorgon: sovmorgon till halv åtta!

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Hej tjejen :) Fin blogg!

    vad tycker du om min dagens outfit?
    Du hittar den här: http://eraey.se/2012/october/from-my-closet.html#comment

    Kram

    SvaraRadera