En liten muffinsfabrik

09:37


Igår, mellan tandläkaren och event hade jag en kvart att slå ihjäl. Jag gick in på Lagerhaus för att kika runt, och gissa om jag blev helt galen av habegär när jag hittade denna? En muffinsmaskin. Jag stod en stund och pillade på den, funderade på vad man skulle kunna baka i den och om svart eller rosa var finast. Men det finns tre bra anledningar att inte köpa den:

  1. Vill man att det ska vara jättelätt att slänga ihop sex stycken muffins? Låter det som något som är bra för tarmar, tänder och figur? Man kan påstå att man kan välja att baka nyttigare muffins, men jag har en känsla av att det skulle vara svårare att motivera sig att ta fram vetekli än hallon, om en säger. 
  2. Vi har knappt plats för de saker vi redan har i köket. Är en muffinsbakmaskin verkligen högsta prio? Skulle den inte bara stå instuvad någonstans i ett skåp i slutänden? 
  3. Hur svårt är det att baka muffins på gammalt vanligt vis? Precis lagom krångligt för att man ska göra det någon gång ibland, stolt bjuda bort resultatet till vänner och bara äta en själv. 
Så, för att sammanfatta: jag vill fortfarande ha en.

You Might Also Like

0 kommentarer