Elite Hotel Plaza

13:53

breakfast at Elite Hotel Plaza, Stockholm

 Min söndag började med frukost på Elite Hotel Plaza tillsammans med Johanna. Jag hade kanske väntat mig något lite flådigare, men plastbrickan till trots så smakade allting väldigt gott. Med bufféer är det ju knepigt att ta lagom, det slutar alltid med att man tar för mycket. Surdegsbröd med solrosfrön, gravad lax, kalkon, scrambled eggs och bacon, brämhults apelsinjuice, ekologisk vaniljyoghurt med müsli och hasselnötter. Så. Mycket. Gott. Ovanpå allt det kan man ju inte tacka nej när det bjuds våfflor. Våfflor!

breakfast at Elite Hotel Plaza, Stockholm

Efter frukosten promenerade vi en sväng genom ett Stockholm som var nästan tomt på söndagsförmiddagen, innan Johanna vek av till sitt gym och jag till mitt för ett 75 minuter långt yogapass. En bra början på en söndag.

Den här veckan har det slarvats något förskräckligt på matfronten. Först flera dagar av stress och nästan bortslarvade måltider, yoghurt och mackor och ingen lagad mat, sedan godis och sötsaker flera dagar i sträck. Nu får det bli skärpning med planerade måltider och mycket näring. Jag vill inte sabba mitt immunförsvar redan på höstkanten.

You Might Also Like

0 kommentarer