Crosstraining

14:33

sunrise in vasastan, stockholm

Såhär vackert var det utanför fönstret när jag vaknade imorse. Alldeles pastelligt. Så mycket lättare det är att komma upp när det är ljust utanför fönstret.

På lunchen provade jag passet Crosstraining för första gången. Cirkelträning har jag ju kört förr, förstås, och det är både effektivt och roligt, så jag gillade passet. Kanske kör jag 30 min löpning eller så innan passet nästa gång jag bokar det, för att få ut max. Det är förstås svårt att hinna med på lunchen.

Idag är en upptagen dag. Massor att pyssla med. Har glömt en viktig bok hemma, så är lite frustrerad över det. Har ett seminarium nästan direkt efter jobbet och känner mig inte alls förberedd. Om jag inte kan vara halvtyst så får jag babbla bort det. Avskyr att vara oförberedd, men det är mitt eget fel eftersom jag prioriterade som jag gjorde i helgen. Det var roligare att baka och yoga än att plugga.

You Might Also Like

0 kommentarer