Busy busy

13:45

Jag gick upp klockan 05:40 imorse och jag har inte haft en lugn minut sedan dess.


Efter frukost med lite mailkoll och organiserande stack jag iväg på ett BodyBalance-pass för att starta dagen på bästa vis. Töjningarna satt idag, tydliga framsteg på bara några veckor, medan balansen inte riktigt ville sig.
Efter det hem igen, rasta hundar, stassa upp sig för jobbet och så vidare till kontoret. Full fart fram till klockan 12, då bytte jag om och gav mig ut i naturen på Djurgården.


Jag sprang ju igår, men det gjorde min kille också, och han sprang längre på sin lunch, så jag var tvungen att bräcka det idag. Typiskt då att Endomondo ska bråka med mig. Rundan jag mätt ut på kartan är 8 km, men appen stängde av sig någonstans efter en kvart, och det tog mig några minuter att upptäcka det, så jag gick miste om nästan 1,5 km. Jag vet alltså inte hur fort det gick, vilket är frustrerande.
Endomondo har gjort så emot mig förr, och jag har faktiskt Runkeeper på mobilen också. Funderar på om jag ska börja använda den istället. Är det någon som använder Runkeeper? Vad är bra med den? Mindre bra? Någon annan app som är ännu bättre?
Innan jag duschade gjorde jag 2x25 knäböj. Får göra 50 till ikväll så är jag ifatt!

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Runkeeper är bra. Ibland får den spatt och hittar på egna utflykter, men jag har alltid trott att det ska skyllas på Iphones GPS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej, får testa Runkeeper nästa löppass och se hur det känns. Är mest bekymrad över hur den loggar löpturen efteråt. Ska undersöka. Tack!

      Radera