Benpass och Raw Bite

13:06


Jag började morgonen med ett ganska kort men intensivt benpass.

10 min uppvärmning på trappmaskin (heter det så?), med ökande motstånd
Cirkelpass (3 varv):
Utfall med en 6 kg-kettlebell i varje hand, 10 på vardera ben
20 two hand swing squats med 8 kg kettlebell
Enbentknäböj på en stepbräda (högsta läget), 10 på vardera ben
20 jämfotahopp över stepbrädan (ett hopp upp, ett ner på andra sidan = 1 rep)

Efteråt gjorde jag draken, ca 20 sek (räknade i huvudet, hade ingen klocka) 2 gånger på varje ben. Min balans alltså. Jaja. Det blir ju bättre, även om det går långsamt. Sedan stretchade jag, och jag förhastade mig lite när jag tog bilden ovan, för tio sekunder senare kunde jag vila armbågarna mot golvet. Nu längtar jag efter nästa yoga-pass!


Efter tandläkarbesöket köpte jag en Raw Bite, för att få i mig något snabbt. Jag visste att jag skulle komma precis lagom till ett möte på jobbet och inte hinna äta något förrän efter det. Jag har ätit chokladvarianten innan, och den är supergod, så den här var lite av en besvikelse. Den innehåller inga konstigheter, bara dadlar, mandlar och cashewnötter, kokos och lite kokosolja, så det är definitivt ett shysst mellanmål när det kniper. Det står ingenstans på förpackningen om näringsinnehållet, men via det fantastiska internet googlade jag fram att en bar innehåller 203 kalorier. Mer info här.

You Might Also Like

0 kommentarer