Yogalates

11:36

I min quest att prova mig igenom de olika sorters pass som Sats erbjuder kom turen igår till Yogalates. Precis som det låter är det en blandning mellan yoga och pilates. Jag som generellt dras till svettiga, flåsiga motionsformer är väldigt ovan vid träning som involverar balans och långsamma, nästan statiska rörelser. Eftersom ett av mina träningsmål för hösten (mer om dem senare) är att bli smidigare och vigare och öka min rörlighet så känns det som att något pass i veckan med den inriktningen är bra att få med i schemat.


träningskläder outfit adidas skor

Man ska inte låta sig luras av att yogalates går långsamt, det är himla ansträngande! Det var det där med koordinationen igen, det är bra att jag får öva. Statiska, långsamma och kontrollerade rörelser och intensiv koncentration. Instruktören inledde passet med att påminna om att fokusera på nuet, men det hade hon inte behövs göra. Man hinner inte tänka på annat än det man gör för stunden. 
Jag avskyr att vara nybörjare på saker, eftersom jag känner mig så dålig, men det enda sättet att bli bättre är förstås att fortsätta, så det blir absolut fler sådana här pass! 

You Might Also Like

0 kommentarer