Yoga och kafferep

20:27

Jag började min söndag med 75 minuter Yoga. Superbra pass - kändes inte alls långt, men man hann göra alla rörelser ordentligt. Lite lägre tempo än vanligt, vilket jag gillar. Om jag ändå inte ska flåsa vill jag hellre hinna göra allting noga. Jag har en lång väg kvar innan jag kan göra alla rörelser så bra som jag vill, men det är faktiskt mest motiverande.

Efter det var det dags att ta sig till Kungsholmen, för kafferep hos en av mina bästa vänner, Bella. Hon ska ha en liten bebis snart, och ville samla tjejerna en sista gång (på ett tag) innan en liten knådd kommer och gör sådant svårt. Hon hade dukat upp massor av kakor, bullar och lyxigt te från Fortum & Mason. Så himla mysigt. Kan inte tänka mig något trevligare att göra på en söndag.

cookies at a tea party


tea from fortum & mason

bella and josepha

orchid

felicia in a polkadot suit

Felicia hade en jättefin prickig dräkt som hon hade fyndat på Ebay.

bella opening presents

girls at tea party

You Might Also Like

0 kommentarer