Vendredi!

09:39

Äntligen fredag!

breakfast: raspberry apple smoothie, whole wheat bread with cheese and cucumber

Jag började dagen med en god frukost, en smoothie gjord på naturell yoghurt, lättkvarg, frusna hallon och frusna äppelbitar med lite kanel på, en rådbrödsmacka med ost och gurka och en kopp te. Det var lite knepigt att få ner mackan. Min mage fortsätter bråka med mig, ena sekunden dödshungrig, nästa illamående. Jag gissar att det bästa att göra är att försöka fortsätta äta regelbundet, så jag försöker göra det. I helgen ska jag köpa hem någon probiotisk yoghurt hem också.
Nu är jag på jobbet, svarar på mail och lyssnar på fantastiska Tankesmedjan på SR. Jag saknar Nanna Johansson väldigt mycket, för hon är nog Sveriges roligaste människa, men Liv Strömqvist och co håller höjd.

You Might Also Like

0 kommentarer