Vendredi!

07:20

Äntligen fredag. Tyvärr upptäckte jag igår, när jag gick igenom min kalender och packade för morgondagen, att jag hade lyckats felplanera dagen totalt. En av mina absoluta favoritkollegor jobbar nämligen sin sista dag idag för att sedan dra vidare till London på nya äventyr, och firas av med en gemensam lunch idag. Som krockar med mitt planerade BodyBalance-pass. Eftersom det vankas gravöl för samma kollega, och sedan karaoke och dans med vänner senare passar inte träningen in efter jobbet heller. Följaktligen ska jag sticka iväg till kontoret alldeles om ett par minuter, så hinner jag smita ifrån en timme för ett träningspass under dagen. Men först ska jag slänga i mig frukost.

healthy breakfast, smoothie and egg

Kanelte från Friggs, ett hårdkokt ägg och en smoothie gjord på honungsyoghurt (Arlas), lättkesella, frusna hallon och lite kokos. Jag garnerade med lite kokos också. Gott!

You Might Also Like

0 kommentarer