Träna med en kompis

10:41

Igår efter jobbet mötte jag upp min kompis Carin vid Sats på Stureplan för ett gemensamt styrkepass. Mage, rygg och rumpa stod på menyn.

10 min uppvärmning på crosstrainer

Ryggpress varvat med magmaskin (haha, heter det så?), 20 kg och 3x15 på vardera
Two Hand Swing Squat med 10 kg-kettlebell, 3x15
Benlyft på bänk, 3x8
Serie med plankan: sidplanka höger 50 sek, vila 10 sek, sidplanka vänster 50 sek, vila 10 sek, plankan 50 sek, vila 10 sek. Två varv.
Glutemaskin, 15 kg,  3x10 på varje ben.

Det är alltid lite roligare att träna med en kompis, så att man kan catcha upp på skvaller under uppvärmningen och mellan sets. Jag hade inte träffat Carin på alldeles för länge, vi hann nog inte ens avhandla hälften. Tur att jag får träffa henne en sväng ikväll också!

outfit träningskläder

När jag skulle cykla hem drog jag på mig ett par lösa shorts som jag köpt på H&M:s barnavdelning. 99 pix, ett kap! Jag, som är 163 cm lång, kan utan problem ha deras 158/164. Superbra, och tipstack till inspirerande Smaljeansen.

You Might Also Like

0 kommentarer