Torsdagskväll

22:20

Pojkvännen var på middag med några kompisar ikväll. Jag fastnade på jobbet en stund och bestämde mig sedan för att ägna kvällen åt lite egentid, det var ett tag sedan. Jag cyklade hem, och lagade lite middag av småplock jag hittade i kyl och frys.

dinner: green peas, lentils, quorn, red pepper and mushrooms

Det blev en röra på döra linser, ärtor och spenat kokt i lite grönsaksbuljong, och till det quornbitar, champinjoner och paprika, stekt med lite vitlök och kryddat med örtsalt, peppar, soja och en liten klick flytande honung. Såsen är lättkvarg ihoprört med lite dijonsenap.
När jag hade ätit hade jag tänkt krypa upp i soffan med lite plugg, men jag kan inte få ro när det är rörigt så jag plockade undan tvätten och städade köket. Efter det var jag så uppe i varv att jag bestämde mig för att ta en springtur.


Jag passade på att inviga ett fynd från pojkarnas avdelning på H&M (!), en turkos underställströja i andas-material för ynka 99 kronor. Fynd, skulle det visa sig. Under en helt vanlig Adidasjacka (inte vindtät) höll den mig varm hela springturen utan att jag kände mig blöt av svett. Rekommenderas!

endomondo result

Löpskorna har stått oanvända i hallen i nästan en månad medan jag brottats med sträckning i höger fot och sedan bråkig käke (alltid dessa jävla krämpor) men nu fick de äntligen komma ut. Ingen pangtid, men jag är nöjd trots att benen kändes väldigt tunga de sista kilometrarna. Jag har inte tappat så mycket, och nästa gång tar jag med mig karln som får agera lite draghjälp när jag blir trött.

När jag kom hem blev det en dusch och sedan efterrätt/påfyllning, en stor kopp te och två av mina äppel-kokostoppar. Nu ska jag strax gå och lägga mig, för jag är helt slut. Imorgon är det fredag!

You Might Also Like

0 kommentarer