Omelettpizza

13:02


Häromdagen skulle jag äta en tidig middag som jag skulle stå mig på ett tag, och kombinerade då två väldigt goda rätter till en ganska fet rätt som höll mig mätt länge.

Du behöver:
2 ägg
En skvätt mjölk
Örtsalt
Peppar
1 tomat
Riven ost
Lite oregano och timjan
Andra grejer som du skulle gillar på en pizza, kanske paprika eller lök? Jag hade lite strimlad chorizo.

Värm lite olja i en stekpanna på medelvärme och lägg i tunna skivor tomat så att det nästan täcker botten. Vispa äggen med en liten skvätt mjölk, örtsalt och peppar och häll över äggen. Lägg på ett lock och vänta tills omeletten är fast på ytan. Under tiden river du ost och hackar eller strimlar eventuella extra tillbehör.
Ta hjälp av en tallrik för att vända omeletten, så att den inte går sönder. Strössla med tillbehör och riven ost, och kryddorna. På med locket igen. När osten är helt smält är den klar. Servera med lite grönsallad. Mums!

You Might Also Like

0 kommentarer