Nyklippt

18:36

Igår var jag och klippte mig på Bangerhead Studio på Humlegårdsgatan. Jag har klippt mig på en annan salong förut, och fastän jag varit väldigt nöjd kände jag att det var läge att prova något nytt. En tjej som heter Malin klippte mig, och efteråt kände jag mig välklippt, men kanske inte så bortskämd som jag brukar på Linda Vista. Blir nog det nästa gång. Fast det är lite pinigt att gå tillbaka till sin favoritfrisör efter att man låtit någon annan klippa, är det inte?


Såhär såg det ut idag, när jag hade sovit på det en natt, och cyklat till jobbet i regn. Inte så rättvist kanske, det var mycket finare igår. Gillade dock inte Moroccan Oil, som hon hade i på slutet. Luggen var flottig efter en halvtimme. Won't be buying that. Men man kan dra fingrarna igenom det som tidigare var svinto, så allt som allt skulle jag rekommendera salongen till någon som vill klippa sig i den prisklassen och inte vänta på en tid på Linda Vista, som är så litet att man brukar få vänta lite.
Det tog ungefär ett dygn och ett träningspass innan håret var tillbaka i sin sedvanliga knut på hjässan. 550 väl spenderade kronor.

Notera för övrigt den väldigt prydliga besök-av-ny-tysk-chef-och-möten-outfiten. Jag ser ut som en skolflicka. Button down-blus från Rodebjer, grå tunnstickad ylletröja (älskar den här) från COS. Nagellacket kommer från Barry M och heter något så spännande som 293-Grey.

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Snyggt! Älskar att vara nyklippt, men efter första tvätten är jag mitt vanliga ostylade jag igen... :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag försöker tänka att det är lite sexigt bed head. Bara inte luggen är flottig. Hatar flottig lugg.

      Radera