Nike Free Advantage

23:37

De är så hela och fina, jag älskar dem.

nike free advantage

PowerStep-passet idag gick bra, trots bedövad mun. Efteråt tyckte jag att jag kunde ta ut mig lite till på löpbandet, men efter tio minuter gav jag upp, jag kände mig som en flodhäst. Blyben. Istället gjorde jag lite dynamiska övningar och stretchade länge. Kommer mycket, mycket lättare ner till golvet med raka ben nu, och kan böja armarna lite när jag stretchat några sekunder. Att sträcka sidan går också mycket bättre. Skönt att känna att någonting går framåt.

När jag kom hem åt vi middag, ångkokt, strimlad rödkål med quornbitar och edamamebönor. Supergott, och nyttigt! Efteråt bakade jag kokostoppar med äpple, och jag åt två stycken till efterrätt. Recept kommer imorgon!

You Might Also Like

1 kommentarer