Nesting Rituals

12:13


Jag har ganska nyligen flyttat ihop med min pojkvän, och då har man såklart inredning i huvudet. Jag har alltid tyckt om att samla inspirationsbilder, och har en ganska klar idé av saker jag tycker om, men nu ska det gå ihop med en annan smak också. Lyckligtvis är de inte så olika, så med tiden kommer det att bli jättefint.


Element som jag älskar i inredning är fiskbensparkett, vitt, mönstrade mattor, slitna skinnmöbler blandat med plast och pjäser i mer klassiskt snitt. Det ska vara lätt att hålla rent (särskilt kök och badrum, såklart) och allting ska ha sin egen plats. Jag står inte ut med skrot som ligger framme, och får inte ro till något om det inte är bäddat och undanplockat i köket.


Vill ni se lite mer bilder på inredning jag tycker om så är jag en flitig pinnare på Pinterest.
Klicka på bilderna för att komma till bildkällor.

You Might Also Like

0 kommentarer