Maxim 99 kcal bar

14:14


Nu ska jag vara ärlig: jag älskar sötsaker. Jag har otroligt svårt att stå emot kakor som står i köket på jobbet, jag tycker om bakverk av alla de slag, plockgodis, mörk choklad, och jag blir alltid sugen på sötsaker efter en måltid. Det händer att jag köper proteinbars, rawbars och liknande, särskilt om jag behöver komplettera min matlåda, eftersom jag kan se det som efterrätt på samma gång.


Häromsistens provade jag Maxims 99 kcal bar, i smaken Brownie Delight. Är den nyttig? Nja. Man kunde kompletterat lunchen med keso istället. Men om jag hade valt en Dubbelnougat, hade motsvarande mängd (och lets face it, jag skulle ha ätit hela) innehållit tre gånger så mycket socker, och avsevärt mycket mer mättat fett. Dessutom var den väldigt god. När sötsuget faller på är det ett helt okej alternativ. 

You Might Also Like

0 kommentarer