Lunchträning

14:54

träningskläder outfit på sats

På lunchen pös jag iväg till gymmet. Såhär snygg var jag i shorts från H&M:s barnavdelning (samma som häromkvällen, ni hittar dem här) och t-shirt från Adidas. Skorna som inte syns i bild är också från Adidas och håller på att gå i bitar. Nya inneskor behövs köpas snarast. 

Armar och ben fick sig en omgång idag. Passet blev som följer:
30 minuter intervaller på crosstrainer som uppvärmning
Dynamiska rörlighetsövningar

Armhävningar mot stång i höfthöjd, 10 vanliga, 5 smala, 3 set.
Triceps extensions med rep i kabel, 7,5 kg, 3x6
Triceps extensions med stång i kabel, 10 kg, 3x10

Innanlårmaskin, 20 kg, 3x10 set varvade med ytterlårmaskin, 25 kg, 3x10
Glutes, 25 kg, 3x10

Two hand swing squat med 10 kg-kettlebell, 3x15

Sedan hade jag tyvärr så bråttom tillbaka till jobbet att jag inte hann stretcha ordentligt. Jag får ägna mig en stund åt det efter att ha cyklat hem idag, då borde jag bli lite varm, eftersom det är uppförsbacke stor del av vägen hem.

You Might Also Like

0 kommentarer