Lördagsmorgon

08:57

Jag vaknade vid åttarycket och låg och drog mig en stund innan jag gick upp. Herrn ligger fortfarande och snusar i kudden. Jag tycker om att gå upp tidigt på helgen, allting är så lugnt och tyst. Hade planer på att sno ihop en riktig helgfrukost, men fick istället notera att det är dags att gå och handla, eftersom det enda pålägget som fanns hemma var philadelphia, och inte en grönsak i sikte.

blueberry and raspberry smoothie and whole wheat sour dough bread with philadelphia cheese

Det blev en, lite torftig, smörgås av det vanliga surdegsbrödet och en smoothie gjord på honungsyoghurt, lättkesella och frusna hallon och blåbär. Till det en jättebalja med te, svart te med smak av rabarber och vanilj och med en skvätt mjölk (som gick ut igår, men var okej, men som sagt - dags att handla).

very large cup of tea

När jag har ätit klart ska jag ta min cykel upp till Universitetet och sätta mig på deras bibliotek, tänkte jag. Det blir en lugn lördag.

You Might Also Like

0 kommentarer