Kvällsmat

21:42

cheesecake at my favourite stockholm café

På eftermiddagen mötte jag upp en gammal kompis för en fika på Lindqvists. Självklart åt jag cheesecake. Jag kan omöjligt motstå den. Efter fikan gick jag hem och lagade mat åt två hungriga män. Jag norpade ett recept från Saras fina blogg, men modifierade lite efter vad jag hade hemma.

copying and modifying provençale recipes

Det blev zucchini, sötpotatis och babyplommontomater, tunt skivade och varvade i en ugnssäker form. På det lite örtsalt, timjan, dragon, parmesan, flytande honung och olivolja, och så in i ugnen i sisådär 20 minuter. Voilà!

finished le tian

Serverade tillsammans med timjanskyckling som fått bakas i folieknyte, och lite romansallat och babyplommontomat. Gott! Nyttigt hade det också varit, om det inte vore för cheesecaken innan och de sjutton kanelgifflar jag åt efteråt. Nåja. Jag skyller på att jag har ont. Imorgon är en ny dag.

healthy dinner


You Might Also Like

0 kommentarer