Kaosvecka

16:34

Det här är inte min vecka. Det är kaos på jobbet, jag ligger efter med pluggandet, jag har hundarna (vilket är mysigt men betyder ännu mer planering) och jag har varit på så uselt humör att jag inte haft lust med något, inte ens att träna. Jag har precis slutat röka, ovanpå allting annat.

Igår har jag och pojkvännen tänkt ta en springtur efter jobbet, men när jag kom hem ville jag bara borra ner huvudet i kudden och inte vara med alls. Jag valde bort träningen för att hinna läsa in lite plugg, men i själva verket satt jag och stirrade framför mig i soffan hela kvällen. Dock verkar det ha varit precis vad jag behövde, för imorse vaknade jag med ny energi. Sakernas tillstånd är detsamma, men jag orkar ta tag i dem.

frukost

Till frukost åt jag stekt äggvita, ett par skivor chorizo, en fjärdedels avocado (jag åt halva igår, och ville dela med mig till A), honungsyoghurt med lite lättkesella toppat med kanel och en kopp te. Honungsyoghurt, alltså. Så fruktansvärt god. Man kan förhöja smaken med yttepytte flytande honung på också. Inte till frukost, kanske, men som efterrätt. Mmm. Ska äta det efter middagen ikväll.

På lunchen hade jag 30 minuter Cycling följt av 30 min Core. Det var skönt att träna igen, och jag är fortfarande, nu på eftermiddagen, matt av trötthet.

paulúns supermüsli

Tyvärr blev det, mellan träning och möten, möten, möten inte så mycket tid till att få i sig lunch. Jag åt lite gröt precis efter träningen, och på eftermiddagen gick jag och köpte mellis. Jag köpte med mig Paulúns supermüsli, som jag velat prova. Med tanke på att ett paket müsli på jobbet räcker mig flera månader kändes det inte så dyrt. Fast för femtio riksdaler it better be super.
Jag åt den ihop med vanlig mild yoghurt, och det var okej. Inte sött, vilket är bra, men kanske lite torr smak. Nästa gång tar jag nog lite kardemumma över. Jag blev mätt på en normalstor portion, och det höll sig lite över en timme, men nu börjar jag bli hungrig på middag. Snart ska jag packa ihop och gå hem, måste bara skriva klart lite grejer!

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Duktigt att du slutat röka! Hur går det då?
  Tänk om min kille kunde göra det också...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jomen bra, än så länge! Dag fyra snart avslutad. Men ikväll ska jag dricka vin utan att röka, det kan bli intressant. Borde nog köpa med mig lite salta nötter att gömma i väskan eller så för säkerhets skull.

   Radera