HotMojo

09:22

Jag missade min klass igår, jag satt kvar lite för länge hemma och väntade på att käken skulle kännas bättre och kom två minuter efter biljettsläppet. Typiskt. Jag hade inte några hörlurar med mig. Det var dagens melodi igen. Jag försökte ändå träna en stund, men efter tre km intervaller på löpbandet var jag så uttråkad att jag gav upp, stretchade en kvart och sedan gick hem. Jag var rät missnöjd med mig själv och humöret var i botten tills jag gick och la mig.

Idag började dagen bättre. Jag hade ett HotMojo-pass klockan sju, och jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv! Inte så konstigt kanske, HotMojo är ett yogapass som genomförs i 38-gradig värme. Puh.   Mycket statisk styrka och mycket rörlighet och tänjning, passar bra på ett morgonpass.

post workout

Idag jobbar jag hemifrån för att ha nära till värktabletter och vila, för mellan två tabletter får jag så ont att jag nästan får frossa. Nu har jag laddat upp med en efterlängtad  och välförtjänt frukost: hallonsmoothie och rågbröd, halva med lättkeso och skivad babyplommontomat, halva med philadelphia och chorizo. Gott.

breakfast and work

You Might Also Like

0 kommentarer