Hejdå, Roslagsgatan.

15:01

Igår eftermiddag ägnade jag mig åt ett av mina absoluta favoritpass: boxning! Så fruktansvärt svettigt, jobbigt och kul. Det dröp om både mig och Anders efteråt. Det var en instruktör som jag inte haft förut som höll i passet, och han körde riktigt rejält med oss. Ser redan fram emot nästa pass.

Efter det svängde jag förbi min gamla skola och pratade med min gamla handledare om att föreläsa lite där i höst. Jag gjorde det förra hösten och det var väldigt kul, så jag vill gärna göra om det. Det var skolpub, så jag passade på att hälsa på de nya ettorna. De var smarta och roliga, och jag fick använda pur viljestyrka för att inte följa med vidare, eftersom jag skulle hem och flyttstäda.

Idag har jag ordnat det sista. Vi bytte plats på min och Anders soffa.  I eftermiddag ska jag lämna över min lägenhet, åtminstone tillsvidare, till en tjej från Göteborg.

interior


You Might Also Like

0 kommentarer