Hastigt utför

10:20

healthy breakfast: raspberry smoothie and turkey/avocado whole wheat bread

Gick upp imorse och gjorde frukost innan jag väckte pojkvännen. Det blev te, en hallonsmoothie och delikatessknäcke med philadelphia, kalkon och avocado. Sedan promenerade jag till jobbet. Solen sken på Valhallavägen. Bra början på dagen.

stockholm in the morning

Tyvärr gick dagen sedan hastigt utför. Jag tog ut en visdomstand i våras och blev tvungen att laga tanden bredvid, och har de senaste dagarna haft en förfärlig värk i tanden. När jag kom till jobbet gjorde det så ont att jag inte kunde fokusera på text och var tvungen att ta en värktablett. När jag ringde till tandläkaren gav de mig en tid redan i eftermiddag. Hoppas att jag inte måste avboka min yogalates ikväll.

You Might Also Like

0 kommentarer