Fryken

16:04

Idag har det varit varmt och himlen så blå, så blå. Vi har suttit i solen på bryggan och känt det bränna i benen och läst och fikat vaniljdrömmar.

fryken

Rätt som det var kom det en jättelik trollslända och satte sig på fönsterkarmen precis intill mig! Hundarna blev hysteriska, förstås. Jag tog fram mobilkameran och viftade sedan bort den, så återfann sig lugnet. Jag visste väl att jag skulle komma i närkontakt med något stort vilddjur här i Värmland.

big bug

Det blev tyvärr ingen springtur igår, och inte idag heller. Jag har så ont i min käke att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Det är knappt så att värktabletter räcker längre, ens. Det får bli att ringa vårdupplysningen på måndag och se vad jag ska göra, om jag ska tillbaka till tandläkaren eller om jag behöver uppsöka läkare. Mängder med fika och husmanskost har det också blivit, men vad gör det. Man måste ju vara ledig och släppa kontrollen emellanåt. Nya tag på måndag.

You Might Also Like

0 kommentarer