Ett steg framåt, två steg bak

14:03

Så frustrerad. Efter att ha vilat hela helgen känns min käkled, eller om det är tand, fortfarande inte bra. Inte ens de starka värktabletterna hjälper helt längre, även om det gör mindre ont av dem så känns det hela tiden ändå. Rastlöst gick jag till gymmet på lunchen för att köra ett pass ändå, det gick ju bra att träna i slutet på förra veckan. Dessutom var jag sugen på att prova mina nya inneskor. Äntligen! Det blev ett par Nike Free Advantage.


Tyvärr gick det inte särskilt bra. Efter 15 minuter på en crosstrainer orkade jag inte med att känna pulserande smärta i munnen. Jag klev av, körde 4x30 two hand swing squats med en kettlebell på 8 kg, och stretchade lite innan jag duschade.
Nu äter jag grönsakssoppa vid mitt skrivbord. Det får bli så lite tuggande som möjligt den här veckan, och hoppas, hoppas att det hjälper. När jag har ätit klart är det dags att ringa tandläkaren igenoch sjukvårdsupplysningen. Eftersom jag inte vet säkert om det är käken eller tanden som stör mig nu får jag höra mig för med båda.
Finns det något som är mer irriterande än att ha krämpor?

You Might Also Like

0 kommentarer