En fullspäckad dag

22:34

Vilken dag. Jag gick hemifrån strax efter sju imorse för att hinna till gymmet innan jobbet, satt sedan i möten på förmiddagen.

italiano caffé, stockholm

italiano caffé, stockholm

Lunch inmundigades på Italiano Caffé på Birger Jarlsgatan tillsammans med Josephine, sedan vi insett att Blueberry stängt och flyttat. Jag var väldigt nöjd med min Insalata con tacchino, med kalkon, borlottibönor och grillad zucchini, bland annat. Det var varmt nog att sitta ute, och jag som hade stresscyklat dit i ylletröja och halsduk. Nåja. Hursomhelst var det väldigt trevligt att träffa Josephine, vi insåg att det nog gått ett par veckor sedan vi sågs och hade mycket att ta igen.

På eftermiddagen var det jobb som gällde, och dagen avslutades på universitetet med en föreläsning om begreppet "etnisk klädsel", exotisism och kulturer som möter varandra i modet. När jag trillade in genom dörren hemma vid halv nio var jag tröttare än tröttast. Nu är det dags för denna hagga att gå och lägga sig med en bok. Imorgon ringer inte klockan förrän sju - rena lyxen.

Bilderna kommer från Italianos egen webbsida.

You Might Also Like

0 kommentarer