Eliot

11:28

När jag var 17 år skaffade jag en hund. En liten tussig, mjuk valp som fick heta Eliot, efter T.S. Eliot. Han dök upp i mitt liv en sommar, blott tio veckor gammal, och livet blev aldrig detsamma igen.

eliot yorkshire terrier

Sen föll det sig så att sommaren därpå, när jag var 18 och just gått ut gymnasiet, så åkte jag iväg till England och bosatte mig i Pangbourne utanför Reading för att jobba med hästar. Under tiden var det en till hund som slöt sig till vår lilla familj, chihuahuan Boss (som ska få en mer utförlig presentation snart). Eliot och Boss är som bröder och går inte att skilja åt. Eftersom alla i familjen älskar våra små odjur (och emellanåt behöver en paus från morgonpromenader, i ärlighetens namn) så bor de nuförtiden varannan vecka hos min mamma och lillasyster, och varannan vecka hos mig.

dog in bed

Eliot vill alltid vara väldigt nära, och sover helst i sängen. När man går upp på morgonen och det vankas morgonpromenix kan det se ut såhär.

a stockholm café

Han vill gärna vara med på allt, sitta i knät och sno kanelbullar och så.

dogs frolicking in grass

Eller njuta av en gräsmatta i Humlegården med sin brother from another mother.

dog holding hand

Om han får för lite uppmärksamhet kan han hoppa upp i soffan och sätta sig bredvid och hålla handen lite.

tired dog

Favoritplatsen att ligga och mysa/vila är i knät.

dog after bath

sweet moment

Ja, det var min lilla hund. Igår hämtade vi jyckarna hos mamma så nu är de här hos oss. Ett utmärkt sällskap när man jobbar hemifrån, måste jag säga.

You Might Also Like

0 kommentarer